ЕВРОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП ООД europlast_group@abv.bg

Категория

Фирми

Адрес

Камено, Бургас, България

Контакти

Европласт Инженеринг Груп ООД е създадена през 2006 г. с основен предмет на дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на пластмасова и алуминиева дограма, стъклопакети и фасадни конструкции , вътрешни и външни щори, охранителни ролетки и гаражни врати, както и мрежи против насекоми и подпрозоречни первази. ЕВРОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП ООД предлага също довършителни и ремонтни дейности.

Базирана е в гр. Камено, обл. Бургас със собствена производствена  база площ от 1600 м2, включваща цех за алуминиева и пластмасова дограма и цех за стъклопакети, както и офис-магазини в гр. Бургас. Дружеството разполага с  висококвалифицирани млади и амбициозни експерти.

Фирмата работи с наложили се на световния пазар системи за врати и прозорци – Profilink (България), Rehau и Trocal (Германия), Etem (Гърция), обков за врати и прозорци Siegenia (Германия). Продуктите на Европласт Инженеринг Груп ООД имат всички заводски сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изискванията за сигурност.

Постоянното ниво на висококачествена продукция, силно развитата складова и производствена база, стриктното изпълнение на ангажиментите в уговорените срокове превръща Европласт Инженеринг Груп във водеща компания в бранша и желан партньор.

Наши услуги
проектиране
изработка и монтаж на пластмасова и алуминиева дограма
стъклопакети и фасадни конструкции
вътрешни и външни щори