НиРа ГРУП БГ пвц и ал дограма nira-group.eu

Категория

Производители

Адрес

улица „Овче поле“ 7, Варна, България

Контакти

Здравейте ,ние  сме фирма NiRa-Group BG занимаваща се с доставка и монтаж на ПВЦ,АЛ,Дървена дограма и парапети от алуминий и стъкло.Предлагаме на Вашето внимание разнообразни иновативни решения касаещи уюта и красотата на Вашият офис дом или офис.
За всеки клиент консултацията е индивидуална,защото е нужно предлагане на компоненти спрямо неговите изисквания и подходящ профил, стъъклопакет и обковен механизъм.Стремейки се да бъдем във крак със съвременните изисквания за призводство на дограма от профили повишаващи енергийната ефективност на сградите и без вредни компоненти във тях ние искаме да Ви запознаем със асортимента който предлагаме.
Дограмата произведена от българските профили Вива Пласт се отличава със високо топлоизолационни и хидроизолационни качества.Предлагат са 4,5 и 6 камерни профили.Богата цветова гама задоволява всеки вкус.
Във стремежа си да предлагами и висок клас дограма ние се доверихме на Рехау,КБЕ и Кьомерлинг.
Алуминиевите системи които предлагаме са на водещи производители-Рейнърс/Белгия/ и Шуко/Австрия/.Както обикновени прозорци и врати ние прадлагаме плъзгащи системи от тези производители.
Не на последно място ние предлагаме и дървени прозорци и врати от английски тип с дебелина на крилото от 57мм.Продукта може да бъде изпълнен и със алуминиева капачка отвън по всички цветове на RAL.Дограмата е със две уплътнения и вграден стъклапакет 24мм.Продуктите от системата се характеризират със лесна употреба и поддръжка.Стъклопакетите които предлагаме се характеризират със голямо разнообразие и качествена изработка.
Обковът използван за сигурноста на нашите изделия е на фирмите Мако,Сигения,Рото .
Фирмата монтира висококачествени парапети от алуминий и стъкло.